Que ha passat al departament català recentment?

Emma Bralic Velho

  1. Tots els divendres tenim classe de català cada tarda. El divendres, 14 febrer, vam jugar el ‘Dobble’! Era molt util i una manera molt divertit per practicar el nostre vocabulari. Va ser molt intens perquè era necessari que reaccionéssim ràpidament! Desafortunadament, la nostra alumna Nicky va quasi sempre guanyar! Quin merder! – Emma Bralic Velho
A group of people posing for the camera

Description automatically generated
  1. A Birmingham celebrem la crisi climàtica prenent el sol al mes febrer. Quan fa bo ens encanta sortir a fer classe als jardins de la universitat. A més, mentre traduíem un fragment de “L’aigua és això” de Foster Wallace, va aparèixer l’Elisenda Marcer que anava a la biblioteca i ens vam fer una foto amb ella! – Cristina Fernandez Recasens
A group of people standing in front of a brick building

Description automatically generated
  1. Alguns estudiants van visitar la galeria d’art situada al campus de la Universitat, l’Institut Barber, per fer presentacions sobre les seves obres pintades. La Tatiana, l’Emma i la Laura van fer presentacions sobre pintures d’artistes com Miró, Magritte i Palmer. Era una manera fantàstic de practicar les habilitats en llengua catalana en un entorn tan bonic. – Laura Arnaud
A group of people standing in a room

Description automatically generated
  1. L’Alice Cheetham va fer d’ambaixadora de Català el dissabte passat als Offer-Holder visit day de la universitat. Va estar parlant amb els futurs estudiants i els va explicar les oportunitats que ofereixen els Estudis Catalans a Birmingham. També els va parlar de la cultura Catalana i va animar-los a passar el seu year abroad a Països Catalans. I van menjar pastís! – Cristina Fernandez Recasens

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s